المقادير:
50 جرام زبدة وزيت- 3 بصل اسليز جوانح – 10 جرام سكر – 10 جرام زعتر فريش –
كيلو بطاطس اسليز رفيع جدا – 5 جرام توابل – لتر شوربة فراخ- 50جرام زبدة
القالب- زعتر فريش للديكور
الطريقة:
الفرن شغال علي 200
اجيب طاسة واسيح الزبدة والزيت فيها وبعدين وادبل البصل واخليه تاخد لون واضع السكر واقلبه واضع التوابل واقلبهم مع بعض شوية
اجيب قال البيركس وادهنه بزبدة من الارضية والجوانب واجيب شوية من البصل
واوزعه في الارضية واضع طبقة من البطاطس وممكن شوية فوق بعض لانها رفيعة
اوي وبعدين اضع طبقة تانية من البصل واضع طبقة من البطاطس وطبقة بصل وطبقة
بطاطس لغاية لغاية ما الكمية بتاعت البصل والبطاطس تخلص واضع الشوربة
اوزعها فيها وبعدين اضع الزبدة قطع اوزعها علي الوش وادخلها الفرن لمدة 25
دقيقة
50 جرام زبدة وزيت- 3 بصل اسليز جوانح – 10 جرام سكر – 10 جرام زعتر فريش –
كيلو بطاطس اسليز رفيع جدا – 5 جرام توابل – لتر شوربة فراخ- 50جرام زبدة
القالب- زعتر فريش للديكور
الطريقة:
الفرن شغال علي 200
اجيب طاسة واسيح الزبدة والزيت فيها وبعدين وادبل البصل واخليه تاخد لون واضع السكر واقلبه واضع التوابل واقلبهم مع بعض شوية
اجيب قال البيركس وادهنه بزبدة من الارضية والجوانب واجيب شوية من البصل
واوزعه في الارضية واضع طبقة من البطاطس وممكن شوية فوق بعض لانها رفيعة
اوي وبعدين اضع طبقة تانية من البصل واضع طبقة من البطاطس وطبقة بصل وطبقة
بطاطس لغاية لغاية ما الكمية بتاعت البصل والبطاطس تخلص واضع الشوربة
اوزعها فيها وبعدين اضع الزبدة قطع اوزعها علي الوش وادخلها الفرن لمدة 25
دقيقة